Kjøp deltakerbillett
5. – 7. September X Meeting Point | Hellerudsletta

Presenter virksomheten på Årskonferansens bransjedag

Book møterom/konferanserom i skjema under

Avfall Norges Årskonferanse har en egen bransjedag onsdag 6. september. Denne dagen kan man booke møterom og konferanserom og arrangere egne møter og minikonferanser i X Meeting Points møtesenter.

Rommene er tilgjengelige fra onsdag 6. september kl. 8 til torsdag 7. september kl. 14.

Ved booking av rom i møtesenteret på bransjedagen er det mulig å arrangere timelange seminar/minikonferanser på gitte tidspunkt gjennom dagen (men dette er ikke påkrevd). Disse blir presentert i programmet på Årskonferansens nettside.

Inkludert i møterom og konferanserom er TV/prosjektor og standard oppsett av bord/stoler. Bestilling av andre møbler/oppsett eller eventuell servering av mat og drikke avtales direkte med X Meeting Point.

Hold seminar i The Box

På bransjedagen åpnes konferansensalen The Box i foajeen for fire timelange seminar (én av disse timene er forbeholdt hovedsponsor). Salen har oppbygd scene og sitteplasser til 500 personer. Seminarer i The Box blir presentert i programmet på Årskonferansens nettside.

X Meeting Point rigger til standard teknikk (prosjektor, to bøylemikrofoner og én håndholdt mikrofon) og stoler til 500 personer (kinooppsett).

Merk! Under bestilling reserveres møterommene i 15 minutter før de frigis.

Spørsmål om teknikk, oppsett, tilleggsbestillinger etc. kan rettes til X Meeting Point:

Anna Erika Falkensjö – Prosjektleder +47 23 96 64 80 aef@xmeetingpoint.no
Petter Frøberg - Teknisk sjef +47 99 16 85 58 pf@xmeetingpoint.no

Book møterom/konferanserom

Gullpartnere

Sølvpartnere

Bronsepartnere